Hvorfor Inter Communication AS

Om Inter Communication AS

 • Fast kontaktpunk
  Hos oss får du et fast kontaktpunkt og en fast kontaktperson å forholde deg til. Vi jobber tett med våre kunder og har lav responstid dersom dere skulle ha behov for assistanse.

 • Brukervennlige løsninger
  Vi er opptatt av sluttbrukers opplevelse og tilpasser systemer etter brukeren og ikke omvendt. I et høykostland som Norge, hvor effektivitet påvirker resultatgradet i så høy grad er det desto viktigere at elektroniske arbeidsverktøy fungerer optimalt.
 • God rådgivning og tett samarbeid
  Vi ser viktigheten av effektive elektroniske løsninger, med et fast kontaktpunkt å forholde seg til. Mange driftsselskaper sliter med å få den elektroniske hverdagen til å henge sammen og bruker unødvendig tid og ressurser man ellers kunne benyttet på kjernevirksomhet. Sammen med våre kunder jobber vi tett for å finne de beste løsningene tilpasset nettopp din virksomhet!

 • Et kontaktpunkt, èn telefon, mange løsninger
  Vi ser viktigheten av å bygge nettverk og har etter flere år i bransjen knyttet til oss en rekke samarbeidspartnere. Dette kommer våre kunder til gode i form et bredere spekter av produkter av tjenester, men likevel med kun ett kontaktpunkt å forholde seg til.

Om Inter Communication AS

Inter Communication AS er et søsterselskap av Sarpsborg Data AS og er en del av Enger Selskapsforvaltning AS. Intercom leverer kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet herunder telefoniløsninger, fiber og annen nettverksinfrastruktur.

Hildegunn Rolandsgard
Salgsleder 

Telefon: +47 960 06 611
E-post: hildegunn@inter-com.no

Jon Martin Enger
Daglig leder

Telefon: +47 922 43 151
E-post: jonmartin@inter-com.no

Hildegunn Rolandsgard
Salgsleder

Telefon: +47 960 06 611
E-post: hildegunn@inter-com.no

Jon Martin Enger
Daglig leder

Telefon: +47 922 43 151
E-post: jonmartin@inter-com.no